skip to Main Content

Garmin Forerunner 955 Black Horloge

549.99

Beschrijving

NEEM DE LEIDING IN HET KLASSEMENT

Op weg naar het podium? Deze smartwatch gaat je helpen. Train op de beste manier, verbeter prestaties en doe de volgende wedstrijd mee om de prijzen.

De batterij gaat tot 15 dagen mee in de smartwatch-modus  zodat je een volledig beeld van je gezondheid en fitheid krijgt, van slaap tot training.

Swipe door statistieken en kaarten met een nieuw, responsief touchscreen.

Loop vol vertrouwen elke route met geïntegreerde kaarten in kleur en multiband GPS.

Met de functie ‘Klaar voor de training’ weet je wanneer je klaar bent voor een productieve sessie.

Plan je strategie met dagelijks voorgestelde workouts, routegegevens en meer in de racewidget.

Met een verbeterde trainingsstatusfunctie weet je of je te weinig of te veel traint.

EXTRA LANGE BATTERIJLEVENSDUUR

Maximaal 15 dagen batterijlevensduur in de smartwatch-modus. In GPS-modus gaat de batterij tot 42 uur mee. In de UltraTrac™ modus gaat de batterij zelfs tot wel 80 uur mee.

TOUCHSCREEN EN KNOPBEDIENING

Klik of swipe door kaarten en statistieken met traditionele knopbediening of een nieuw, responsief touchscreen.

VOOR TOEGEWIJDE HARDLOPERS

De Forerunner 955 smartwatch van slechts 52 gram weegt bijna niets en laat je weten wat er gebeurt in je lichaam.

KLAAR VOOR DE TRAINING

Zodra je wakker wordt, krijg je een trainingsfitheidscore op basis van onder meer je slaapkwaliteit, herstel en trainingsbelasting. Zo kun je bepalen of het een goede dag is voor een flinke inspanning of dat je het juist rustig aan moet doen.

OCHTENDRAPPORT

Ontvang een overzicht van je slaap, herstel en trainingsvooruitzichten zodra je wakker wordt – naast de HRV-status, trainingsfitheid en het weer. Je kunt het rapport zelfs aanpassen, zodat je alleen ziet wat jij wilt zien.

HRV-STATUS

Krijg meer inzicht in je algehele gezondheid, training en herstel door middel van hartslagvariabiliteit terwijl je slaapt, gebaseerd op technologie die is ontwikkeld door ons Firstbeat Analytics™ team.

RACE WIDGET

Bereid je voor op je volgende wedstrijd met trainingstips, gepersonaliseerde dagelijkse aanbevolen workouts en voorspellingen van de finishtijd op basis van koersgegevens, het weer en prestaties.

DAGELIJKSE AANBEVOLEN WORKOUTS

Bekijk je hele week met aanbevolen dagelijkse workouts, die na elke hardloopsessie worden aangepast aan je prestaties en herstel, evenals de aankomende races die in de agenda van de Garmin Connect™ smartphone-app worden weergegeven.

GARMIN COACH

Gratis aanpasbare trainingsplannen bevatten 5K-, 10K- en halve marathonprogramma’s, onder begeleiding van deskundige coaches die zich aanpassen aan jou en jouw doelen.

TRIATLON- EN MULTISPORT PROFIELEN

Schakel met één druk op de knop tussen sporten door gebruik te maken van ingebouwde profielen voor triatlons, duatlons, brick-workouts en zwemsessies. Of maak je eigen aangepaste multisportprofielen.

HARDLOOPVERMOGEN

Als je een Running Dynamics Pod of HRM-Pro™ monitor gebruikt, wordt er continu aan je pols gemeten hoeveel vermogen je op de weg toepast tijdens het hardlopen.

REALTIME STAMINA

Gebruik deze gegevens om je inspanning te volgen en te verdelen – en voorkom overbelasting aan het begin van je hardloopsessie of fietsrit.

HARDLOOPDYNAMICA

Als je een Running Dynamics Pod of HRM-Pro monitor gebruikt, meet de Forerunner 955 smartwatch cruciale hardloopgegevens zoals cadans, staplengte, grondcontacttijd, balans en meer.

TRAININGSSTATUS

Met behulp van nieuwe indicatoren zoals HRV-status, je recente trainingsgeschiedenis en prestaties krijg je eenvoudig inzicht in je algehele inspanning – en of je productief, met piekmomenten of te intensief traint.

ACUTE BELASTING

Vergelijk de intensiteit van je recente workouts met het optimale bereik om je conditie te verbeteren en je trainingsgeschiedenis te bekijken.

TRAINING EFFECT

Bekijk hoe je workouts van invloed zijn op jouw uithoudingsvermogen, snelheid en hardloopvermogen met feedback op het aeroob en anaeroob training effect .

PACEPRO™ FUNCTIE

De functie PacePro helpt je tempo te houden dankzij de aan jouw niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.

HERSTELTIJD

Weet hoelang je moet herstellen voor je volgende intensieve workout, op basis van je laatste training en algemene stress, slaap en dagelijkse activiteiten buiten workouts.

VO2 MAX

Train slimmer met VO2 Max, een indicator van de prestaties die je kunt verwachten. Deze meetwaarde houdt zelfs rekening met veranderingen in prestaties die kunnen worden veroorzaakt door warmte of hoogte.

PRESTATIECONDITIE

Tijdens het hardlopen ontvang je een analyse van je tempo, hartslag en hartslagwisselingen voor een real-time beoordeling van je huidige vermogen om te presteren.

SYNCHRONISEER TRAININGPLANNEN

Haal je trainingsplannen voor binnen en buiten op met de Garmin Connect™ app of synchroniseer ze naadloos naar je Forerunner vanaf andere platforms, waaronder TrainingPeaks® en TrainerRoad.

INGEBOUWDE SPORT-APPS

Voorzie je workouts van activiteitenprofielen voor fietsen, triatlon, zwemmen in een zwembad of in open water, hardlopen en meer. Voor races en brick-workouts kun je met slechts één druk op de knop van sport wisselen.

HARDLOPEN OP DE BAAN

Klaar voor wat snelheidsoefeningen? Voer je rijbaan op de ingebouwde hardloopactiviteit in om nauwkeurige rondeafstanden vast te leggen en je afstanden in meters te zien.

VISUELE RACEPROGNOSE

Op basis van je hardloopgeschiedenis en je algehele fitnessniveau kun je een schatting maken van je tempo voor een 5 km, 10 km of zelfs een marathon. Bovendien laten trendgegevens zien welke impact je training in de loop der tijd heeft.

SATIQ™ TECHNOLOGIE

Multi-band GNSS met SatIQ technologie zorgt voor de nauwkeurigste positionering in elke omgeving, terwijl ook de levensduur van de batterij van het toestel wordt geoptimaliseerd.

FULL-COLOUR KAARTEN

Of je nu hardloopt in de straten van de stad of over dicht begroeide paden, de ingebouwde kaarten in kleur van de Forerunner 955 houden je op het juiste spoor.

AFSLAG-VOOR-AFSLAG NAVIGATIE

Volg een route met hulp van afslag-voor-afslag aanwijzingen, die je tijdig laten weten wanneer de volgende afslag komt.

RONDRIT PLANNEN

Met Trendline™ Popularity Routing vind je de beste plaatselijke routes. Voer de gewenste afstand in en Forerunner 955 toont je routes die je naar je vertrekpunt brengen.

UP AHEAD

Bekijk in één oogopslag de nuttige punten langs de route. Bekijk daarnaast ook prestatiegegevens, tussentijden en afstand/hoogte, plus een overzicht van belangrijke routepunten die eraan komen.

CLIMBPRO

Gebruik de ClimbPro klimplanner tijdens routes om real-time informatie over je huidige en komende klimtochten te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst.

VEILIGHEIDS- EN TRACKINGFUNCTIES

Als jij je onveilig voelt of als je watch registreert dat er een ongeval is gebeurd, verzenden de hulp- en ongevaldetectiefuncties1 je locatie naar de contactpersonen voor noodgevallen. Ongevaldetectie is standaard alleen ingeschakeld voor bepaalde activiteitenprofielen.

KOERSEN

Maak of zoek bestaande routes in de Garmin Connect app, zodat je altijd nieuwe plekken ontdekt om te hardlopen. Of plan ze op andere platformen zoals Strava en Komoot en synchroniseer ze vervolgens automatisch met je Forerunner smartwatch.

HARTSLAGMETING OP DE POLS

De Forerunner 955 controleert voortdurend je hartslag2 met onze nieuwste generatie hartslagsensor en waarschuwt je als deze hoog blijft terwijl je rust. Het toestel meet ook hoe hard jij je inspant tijdens activiteiten – zelfs tijdens het zwemmen.

ENERGIEBEWAKING MET BODY BATTERY™

Meet het energieniveau van je lichaam, zodat je de beste momenten kunt vinden om te bewegen en te rusten2.

VERBETERDE SLAAPMONITORING EN SLAAPSCORE

Ontdek hoe je lichaam herstelt en bereid je voor op je training met de verbeterde slaapmonitoringsfunctie. Wanneer je wakker wordt, ontvang je een slaapscore, een analyse van je slaapfasen, Pulse Ox3 en ademhaling, en bovendien gedetailleerde inzichten voor een verbetering van je slaapkwaliteit.

PULSE OX SENSOR

Deze Pulse Ox-sensor3 om de pols bewaakt de zuurstofsaturatieniveaus in het bloed ter ondersteuning van geavanceerde slaapmonitoring en acclimatisering op grote hoogten.

TRACKING VAN MENSTRUATIECYCLUS

Gebruik de Garmin Connect app om je menstruatiecyclus of zwangerschap te volgen. Registreer symptomen, ontvang informatie over lichaamsbeweging en voeding, en nog veel meer. Je kunt zelfs gegevens op je pols zien en registreren met de Health Tracking app voor vrouwen.

HEALTH SNAPSHOT™ FUNCTIE

Registreer een sessie van 2 minuten om belangrijke gegevens vast te leggen, zoals hartslag2hartslagvariabiliteit, Pulse Ox3, ademhaling en stress. Genereer vervolgens een rapport met deze statistieken via de Garmin Connect™ app op je compatibele smartphone om te delen.

MUZIEK OP DE POLS

Download maximaal 500 nummers en afspeellijsten van je Spotify®, Deezer of Amazon Music accounts (mogelijk is een abonnement vereist).

GARMIN PAY™ CONTACTLOOS BETALEN

Reken snel en eenvoudig af met Garmin Pay voor contactloos4 betalen via deelnemende providers.

SMARTPHONE MELDINGEN

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je watch wanneer deze is gekoppeld met een Apple® of Android™ smartphone. Je kunt zelfs sms-berichten beantwoorden als je een Android telefoon hebt.

SMART TRAINER-BEDIENING

Bedien je Tacx® Smart Trainer via ANT+® technologie voor simulatie van koersen, automatische veranderingen in weerstand en workoutprompts wanneer je koersen of workouts gebruikt vanaf je watch.

GARMIN CONNECT APP

Bekijk je gezondheids- en fitnessgegevens, maak verbinding en neem contact op met vrienden, meld je aan voor uitdagingen om badges en meer te verdienen – allemaal in één gratis app zonder abonnement.

CONNECT IQ™ STORE

Voeg wijzerplaten, gegevensvelden en apps toe aan je gekoppelde watch vanuit de Connect IQ Store app die je hebt gedownload op je compatibele smartphone.

Back To Top

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Kockenboxmeer.nl gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en verbeteren én om ervoor te zorgen dat u voor u relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons op de websites van Kockenboxmeer.nl.

Sluiten